Колишня дружина Джеффа Безоса стала “найвпливовішою жінкою” 2021 року

0
Колишня дружина Джеффа Безоса стала
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Маккензі Скотт – мільярдерша, філантроп і колишня дружина засновника Amazon.com Джеффа Безоса, була обрана Forbes, як найвпливовіша жінка світу у 2021 році. Ангела Меркель, яка очолювала список щороку з 2011 року, не була названа цього року, оскільки вона пішла у відставку зі свого посту в цю середу.

Подробиці

Скотт, яка розлучився з Безосом у 2019 році, отримала чотири відсотки акцій Amazon під час розлучення. Вона підписала зобов’язання, що пожертвує більше половини своїх активів. За оцінками Forbes, її активи зараз становлять 59,2 мільярда доларів. Загалом після розлучення вона пожертвувала 8,6 мільярда доларів з яких 2,7 мільярда доларів лише в цьому році. Forbes заявив, що Скотт жертвує величезні суми грошей різним благодійним установам, що вносить значні зміни в їх благодійніюну діяльність.

Другою в списку є Камала Харріс, перша жінка-віце-президент США. Торік вона посіла 3-е місце, але обігнала другу в минулому році людину в списку, президента Європейського центрального банку Крістін Лагард. Цього року Лагард займає 3-е місце.

Генеральний директор General Motors Мері Барра і Мелінда Гейтс, колишня дружина засновника Microsoft Білла Гейтса, посіли 4 і 5 місця відповідно. У топ-10 увійшли генеральний директор Fidelity Investments Ебігейл Джонсон, виконавча голова Santander Group Ана Патрісія Ботін, президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн, президент Тайваню Цай Інвень і генеральний директор Accenture Джулі Світ. Президент готелю Shilla Lee Boo-Jin займає 89-е місце і є єдиною корейкою, згаданою у данному списку.

попередня статтяПерше видання книги про “Гаррі Поттера” було продано за рекордні 471 000 доларів
наступна статтяЕнтоні Джошуа розповів про свій “найкращий різдвяний подарунок”
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я