Чому не варто викидати лимонну шкірку: побутові поради

0
Лимон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лимон зазвичай використовується у двох варіантах — в чай або як цедра до випічки та інших страв. Насправді, від цього цитруса може бути набагато більше користі. Він — справжній помічник у побуті.

Блиск сантехніки

Вапняний наліт вважається справжньою великою проблемою. Не переживайте, адже лимонна шкірка допоможе його позбутися.

У ємність налийте 1 л гарячої води та покладіть в неї шкірку від 1 лимона та 1 ч.л. солі. Розчин має постояти протягом 1 години. Перелийте засіб для чищення для зручності до пульверизатора. Безпечний та екологічний спосіб позбавитись вапняного нальоту.

Неприємні запахи

Вони більше не будуть вас турбувати. Найчастіше неприємний запах є біля сміттєвого відра. По-перше, його потрібно регулярно мити. По-друге, покладіть поряд з ним лимонну шкірку. Натуральний освіжувач повітря.

Чистка килимів

В каструлю покладіть трохи кориці, 5 лаврових листків та лимонні шкірки, налийте 0,5 л води. Все треба довести до кипіння та проварити протягом 10-15 хвилин. Коли розчин вистигне, ви матимете відмінний засіб для чищення килимів. Обприскайте ними поверхню, залиште на 15 хвилин та пройдіться пилососом, як зазвичай.

Екологічно, просто та доступно. Лимонна шкірка дійсно є помічницею. Ви раніше викидали її? Тепер ви знаєте, що з нею треба робити.

попередня статтяЯкі продукти можуть замінити крохмаль при приготуванні різних страв
наступна статтяЩо досвідчені кулінари роблять із буряком для того, щоб приготувати борщ червоного кольору
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я