5 правил, які допоможуть зробити вії довшими і густішими в домашніх умовах

0
5 правил, які допоможуть зробити вії довшими і густішими в домашніх умовах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Волосся на нашому тілі має властивість випадати і рідшати – це може бути пов’язано з гормональними перебудовами в організмі, стресом або нервовою напругою, а також з дефіцитом вітамінів. Це стосується не лише волосся на голові, але вій і брів. Тому якщо ви вирішили відростити вії. зробити їх довшим і густішим, підходити до проблеми потрібно комплексно. Ділимося п’ятьма простими порадами, які у цьому допоможуть.

Завжди ретельно знімайте макіяж з очей

Багато хто часто нехтує очищенням вій від туші та іншої косметики, але робити так категорично не можна. Мало того, що це забиває пори та шкіру, так ще й псує вії. Крім того, важливо змивати косметику з очей делікатно і не терти щосили вії, тому що це призводить до пошкоджень. Просто прикладіть добре змочений міцелярною водою ватний диск до повіків, і змивайте мейк-ап плавними рухами вниз.

Використовуйте олію

Народний засіб, який дійсно допомагає відростити вії – це, звичайно, всілякі олії. Відмінно підійде рицинова, реп’яхова, олія абрикосової кісточки, з листя усьми. Деякі олії коштують ну дуже дешево і купити їх можна в будь-якій аптеці. Щодня перед сном наносьте ватною паличкою масло на вії по лінії росту волосся – це відмінно їх живить і прискорює ріст. Головне, перед нанесенням перевірте олію на предмет алергії.

Розчісуйте вії

Вії, як і волосся на голові, потрібно регулярно розчісувати. Особливо після душу. Найкраще для цього підійде спеціальна закруглена щіточка. При розчісуванні можете також змочити щіточку в олії для вій – ефект від цього дуже схожий на ламінування, хоч не довготривале.

Відмовтеся від нарощування

Регулярне нарощування вій призводить до того, що ваші власні починають випадати – та ще й повільніше рости. Якщо ви вирішили відростити власні вії, відмовтеся від нарощування хоча б на деякий час. Ось побачите, результат не змусить довго чекати.

Сироватки для вій

Багато косметичних брендів випускають спеціальні засоби для того, щоб спровокувати ріст вій – наприклад, сироватки. Вони бувають дуже різні, наприклад, є гормональні, нічні та денні тощо. Порадьтеся з косметологом, перш ніж починати ними користуватися – те, що підходить одним може зовсім не підійти іншим.

попередня статтяЕнтоні Джошуа розповів про свій “найкращий різдвяний подарунок”
наступна стаття“Макіяж без макіяжу”: як його зробити
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я