Сіль та нашатирний спирт допоможуть зробити вікна ідеально чистими

0
Миття вікон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вікна — це є ваш чистий погляд на навколишній світ. Якщо вони у плямах та дощових бризках у поєднанні з пилом, враження суттєво псується. Помити вікна можна за допомогою готових засобів для чищення. Проте після них також іноді лишаються неприємні розводи. Згадайте, як ви серветкою трете, щоб їх позбутись, а вони вперто не зникають. Пропонуємо скористатись декількома хитрощами досвідчених господинь, щоб ваші вікна блищали та були кришталево чисті.

Сіль

Простий народний засіб. У 1 л теплої води потрібно розчинити 2 ст.л. солі. Засіб переливають у пляшку з розпилювачем та починають миття вікон. В кінці скло потрібно насухо витерти.

Нашатирний спирт

Цей метод дозволяє отримати ідеальний результат, але працювати потрібно у резинових рукавицях. Справа в тому, що нашатирний спирт небезпечний для шкіри рук.

На 1 л води потрібно додати всього 1 мл цієї речовини. Миють вікна звичайний способом. Розпиліть на скло, протріть для видалення бруду та витріть насухо серветкою. Єдиний недолік використання нашатирного спирту — запах. Після прибирання зробіть перетяг чи відкрийте вікна для провітрювання приміщення.

Це прості способи для чищення скляних поверхонь, які доступні кожному. З ними можна обійтись без звичних магазинних засобів, якщо раптом їх не виявилось під рукою.

попередня статтяЯк висушити підпеньки у холодильнику
наступна статтяЯк заготовити базилік на зиму
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я