Чи потрібно мити гречку перед варінням

0
Гречана крупа
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хтось може відразу сказати: «Що запитання? Хто цього не знає?». Не поспішайте з критикою. Дехто тільки вчиться господарювати, а інші люди дійсно можуть не знати. Тому відповідаємо на це актуальне питання.

Для чого мити крупу

Почнемо з того, що на виробництві, де фасують крупу в упаковки, її ніхто не мив. Отже, провести гігієнічну процедуру очищення треба обов’язково. Непромита гречка дуже відрізняється за смаком від митої.

Ще одна причина, чому треба промивати зерна, полягає у необхідності вимити з них зайву фітинову кислоту. На жаль, наш організм її не засвоює, тому за допомогою миття ми її видаляємо. Немита гречка може стати причиною не засвоєння в організмі калію та цинку.

Тепер ви знаєте, чому треба промивати гречку перед варінням. Засипте крупу в каструлю, залийте водою, перемішайте та злийте брудну воду. Повторіть процедуру ще раз. Як тільки сміття та пил перестали вспливати, крупа готова до варіння.

попередня статтяЯк виростити часник без копирсання у ґрунті, та зібрати врожай через 10 днів
наступна статтяЯк висушити підпеньки у холодильнику
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я