10 рослин, яким подобається кава в якості підживлення

0
10 рослин, яким подобається кава в якості підживлення
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Будь-яка родина, яка шанує каву, всього за один тиждень зможе накопичити достатню кількість цінного натурального добрива. Однак варто пам’ятати, що не всі рослини однаково добре реагують на таке підживлення. Тому варто знати, які культури однозначно будуть раді кавовому добриву.

Кабачки

Якщо ви хочете зібрати багатий урожай кабачків, то кава в цьому безумовно допоможе. Особливо добре її використовувати у період формування пагонів.

Помідори

Ці овочі теж добре реагують на підживлення. Вам потрібно буде змішати каву з перегноєм і збагатити ґрунт у процесі підготовки грядок. Також можна покласти трохи гущі прямо в лунку в процесі посадки.

Рододендрон

Ця рослина стане набагато міцнішою після кавового підживлення. Бажано вводити кавову гущу до складу профільних мінеральних добрив, збагачуючи тим самим їх склад.

Гарбуз

Не всі городники приділяють увагу підживленню гарбуза, що даремно. Адже добрива допомагають виростити великі та здорові плоди. Кавова гуща для культури стане ідеальним варіантом.

Смородина

Кава в даному випадку використовується для того, щоб грунт став більш якісним, насиченим киснем. Також кава допоможе прогнати шкідників.

Чорниця

Ця ягідна культура дає найбільш якісний урожай на кислих ґрунтах. Тому варто використовувати каву у свіжому вигляді. Достатньо періодично насипати трохи кави прямо на ґрунт.

Огірки

Кавова гуща найкраще використовувати на ранньому етапі розвитку культури, коли огіркам важливий азот та нарощування зеленої маси.

Герань

Якщо ви хочете оздоровити цю популярну кімнатну рослину, то варто періодично використовувати кавову макуху як натуральне добрива.

Бругмансія

Це дуже ефектна квітка, яка потребує поживних речовин і грамотного догляду. Тому як один з компонентів комплексного добрива варто використовувати кавову макуху.

Гортензія

Якщо ви хочете підгодувати гортензію, то варто використовувати каву для настоянок, щоб вносити підживлення в рідкому вигляді.

попередня статтяЯкий продукт потрібно додати, щоб хмиз вийшов тонким і хрумким
наступна статтяЯкі 3 хитрощі використовують кулінари при смаженні на вершковому маслі
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я