Смачний солодкий десерт: печені яблука, але без сиру

0
Запечені яблука
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Осінь – найкращий час для кулінарних експериментів з яблуками. Найчастіше їх готують із сиром та родзинками. Це солодкий та корисний десерт для дорослих і дітей. Пропонуємо вам зберегти та приготувати рецепт, який виходить ще більш солодким, корисним та поживним. Все, що вам потрібно для нього, – це горіхи, мед та родзинки.

Інгредієнти для страви

Для приготування яблучного десерту потрібні наступні складники:

  • яблука – 4 шт.;
  • волоські горіхи – ½ ст.;
  • мед – 2 ст.л.;
  • родзинки – ½ ст.;
  • цедра лимона;
  • вершкове масло.

Процес приготування

У ємності потрібно змішати дрібно подрібнені горіхи, родзинки та мед, цедру лимона. Якщо вам до смаку ще якісь ароматичні складники, можна додати їх також. Наприклад, гарно смакуватиме кориця.

У яблука треба відрізати верхівку та вичистити серцевину. За бажанням яблука можна розрізати на дві половинки та так само обробити.

У поглиблення кладуть шматочок вершкового масла та заповнюють начинкою. Зверху накривають другою половиною яблука. Якщо не накрити, тоді начинка буде підгорати.

Форму потрібно застелити пергаментним папером. Заповнені яблука викладають у форму для запікання. Випікають десерт при температурі 180 °C протягом 25 хвилин.

попередня статтяЯк побороти шкідників на городі за допомогою гірчиці
наступна статтяДієтолог розповіла, що різко підвищує рівень цукру у крові
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я