Що буде, якщо додати до котлетного фаршу цукор

0
Фарш
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Винахідливі господині та шеф-кухарі завжди шукають нові смакові варіації для звичних продуктів та страв. Так сталось і з фаршем для котлет. Не будемо вдаватися в історію рішення додати цукор до м’ясного фаршу, але це було дійсне попадання в яблучко.

Який ефект від цукру

З першого погляду може здатись, що солодкий інгредієнт може зіпсувати котлети. Насправді, ефект протилежний. Цукор допомагає збалансувати смаки.

Якщо котлетам не вистачає соковитості, додайте ложку цукру. Ви побачите, що питання цілковито вирішене. На 1 кг фаршу рекомендується додавати 1 ст.л. цукру. В даному випадку котлети не матимуть солодкого присмаку, а свою роботу солодкий інгредієнт виконає. Коли додавати цукор? На етапі, коли і сіль, спеції.

Для посилення ефекту долийте у фарш декілька столових ложок гарячої води. Приготування чебуреків, біляшів, пиріжків з м’ясом також варто поєднати із цією кулінарною рекомендацією. Висновок можна зробити наступний — м’ясний фарш і цукор гармонійно поєднуються в правильних пропорціях.

попередня статтяСпеція, яка сприяє росту крони та цвітінню у кімнатних рослин
наступна статтяПри солінні огірків у відкритому посуді додайте цих 2 інгредієнти, щоб запобігти плісняві
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я