11 грудня – найпоширеніший день розставання пар

0
11 грудня – найпоширеніший день розставання пар
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для багатьох із нас грудень — останній місяць, щоб позбутися від шкідливих звичок до Нового року. І не важливо – це куріння, чи надмірне вживання алкоголю, ми любимо залишити все позаду в грудні, а потім повільно повертатися до цих шкідливих звичок як тільки “блиск” Нового року зник.

Подробиці

Дані, проаналізовані з повідомлень залишених в соціальній мережі Facebook, показують, що цей зимовий період є найпопулярнішим часом для розтавання з партнером.

Причини розриву можуть бути різними: від небажання зустрічати святковий період з кимось, хто вам не дуже подобається, до небажання йти з партнером до своїх друзів та родини на Різдво.

Психолог доктор Доррі Лінн сказала ABC News:

«Наприклад, якщо ви не зустрічалися кілька років, у багатьох людей виникають проблеми з тим, які дарувати подарунки. Партнери лякаються, тому що не хочуть тиснути на іншу людину, але з іншого боку вони не хочуть відчувати себе обдуреними, віддаючи щось і не одержуючи нічого назад».

Тож саме при пошуці подарунка для своєї другої “невдячної” половинки партнери часто задумуються про розлучення.

Інші дослідження показують, що 71 відсоток жінок і 56 відсотків чоловіків задумуються про розлучення з партнером, який їм не дуже подобається. Це їм здається кращим вибором, ніж зустрічати з родиною Різдво то новорічні свята в такій компанії.

Хоча деякі психологи стверджують, що розлучення в грудні потрібно зробити до 6 числа, інакше це занадто близько до свят і може вважатися «суворим» вчинком.

За винятком 11 грудня, наступний самий популярний час розриву з партнером – середина березня. Саме в цей час більшість з нас відмовляється від новорічних обіцянок і “повертає в попереднє русло” 🙂

попередня статтяКейт Міддлтон продемонструвала незвичну “ретро-блузку” від дизайнера Ральфа Лорена
наступна стаття15 акторів, які грають справжніх лиходіїв в фільмах, але є “добряками” в реальному житті
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я