У цьому особливість жінок з широкии стегнами

0
У цьому особливість жінок з широкии стегнами
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чим більше жирових запасів у вагітних, вважають експерти, тим вищий шанс на виношування здорової дитини та на її високий інтелект. Вся справа в тому, що жир багатий на поживні речовини, які відіграють роль у розвитку мозку дитини.

За словами лікарів, «жир у ногах та сідницях матері – це своєрідне депо для будівництва мозку дитини. Потрібно багато жиру для формування нервової системи малюка, до того ж жири в цих зонах збагачені докозагексаєновою кислотою, яка є особливо важливим компонентом людського мозку».

Стефанія Ферраріо
Стефанія Ферраріо

«Завжди було загадкою, – додають медики, – чому у жінок так багато жиру. Ссавці та примати зазвичай мають від п’яти до десяти відсотків жирових тканин, але у жінок Homo sapience жирові запаси в тілі можуть досягати 30%. Все виглядає так, ніби в процесі еволюції природа спеціально накопичувала і зберігала ці жири у жінки до появи дитини».

Анастасія Квітко
Анастасія Квітко
попередня статтяУ прем’єра Бориса Джонсона народилася 7-ма дитина
наступна статтяФотографії котів, які підтверджують, що це дуже загадкові істоти
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я