Чи потрібно смажити цибулю для котлетного фаршу

0
Якої жирності фарш вибрати, щоб котлети не «розвалилися» та вийшли «пишними»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та результату, який хочеться отримати.

Подробиці

Багато хто звик попередньо обсмажити цибулю перед її використанням. Така проста процедура покращує смакові особливості продукту. Але при цьому потрібно враховувати, що при смаженні цибуля зменшується, а це значить, що котлети можуть вийти не досить пишними. Наприклад, якщо в рецепті вказано взяти 300 г цибулі, то її порцію можна збільшити.

Кулінари зазначають, що не завжди така добавка позитивно впливає на смак страви.

Справа в тому, що разом із фаршем цибуля продовжить готуватися. У цьому випадку з’являється ймовірність, що цибуля згорить, а значить, м’ясне частування віддаватиме гіркотою.

Тому досвідчені кулінари рекомендують смажити цибулю перед додаванням у фарш тільки у двох випадках.

Йдеться про приготування рибних котлет, які готуються швидше, через що цибуля підгорить, а також якщо страва тушкується у воді чи соусі. В інших ситуаціях краще використовувати сиру цибулю або змішувати в рівних пропорціях оброблені та свіжі шматочки овочів.

попередня статтяЯк перетворити сухі бісквітні коржі на ароматний торт
наступна статтяЧим підживити заміокулькас, щоб паростки були великими
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я