Це найсмачніший чай з лимону, який переверне вашу уяву про нього

0
Чай з лимоном у чашці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В холодну пору року дуже приємно пити чай з лимоном. Він зігріває та є відмінним джерелом вітаміну С. Це класика — пити гарячий чай із скибкою лимона після повернення з холодної вулиці. Він є відмінною альтернативою каві. А ви знали, що чай з лимоном треба правильно заварювати?

Все не так, як ви думали

Якщо ви думали, що треба налити чай та просто опустити в нього лимонну скибку, — це зовсім не так. Вам може здатись, що це цілий ритуал, але результат буде дуже смачний.

Цілий лимон потрібно покласти у воду на 10 хвилин. Потім вимийте його губкою, оскільки лимон в більшості випадків магазинний, а не з власного дерева. Після завершення процедури його треба витерти серветкою та загорнути у плівку. Для чого? Щоб відправити його в морозильну камеру на всю ніч. Зранку лимон потрібно натерти на тертці та знов заморозити у формах для льоду.

Тепер можна наливати міцний чорний чай, покласти в нього ложку цукру та лимонний кубик льоду. Повірте, такого смачного чаю ви точно раніше ніколи не пили. Гарного чаювання!

попередня статтяТри способи висушити петрушку на зиму
наступна статтяЗамініть лише один звичний інгредієнт, щоб голубці стали ще смачнішими
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я