Рецепт картопляної піци на сковорідці

0
Рецепт картопляної піци на сковорідці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Піца прийшла до нас з Італії, але за багато років вона прижилася і в Україні. З’явилося багато місцевих рецептів і різних варіацій її приготування. Сьогодні пропонуємо вам приготувати піцу в домашніх умовах за дуже простим, бюджетним і смачним рецептом. Гарантовано сподобається вам та вашим близьким.

Складові н 1-2 порції:

  • Картопля – 4 штуки
  • Борошно – 1 столова ложка
  • Твердий сир – 1 столова ложка
  • Сіль – 1/4 чайної ложки
  • Сир Моцарелла – 100 г

Як приготувати:

1. Картоплю почистити, нарізати, залити водою, та зварити до готовності. Солити коли картопля почне м’якшати.

2. Зварену картоплю добре розім’яти товкачем.

3. У розім’яту картоплю додати борошно, натертий на тертці твердий сир, чорний мелений перець і, за бажанням, улюблені спеції. Все добре розмішати. Потім руками замісити картопляне тісто.

4. З картопляного тіста скачати одну велику кулю, яку потім розділити на дві половинки. Кожну половинку розкотити в корж круглої форми.

5. На один корж покласти натертий на великій тертушці сир моцарелла, а другим закрити зверху. Краї коржів склеїти один з одним. Повинен вийти один великий коржик з сиром моцареллою всередині.

6. Розігріти сковорідку на середньому вогні, змастити її олією або вершковим маслом. Картопляну піцу викласти на сковорідку і почати обсмажувати до золотистого кольору.

7. Потім піцу перевернути на інший бік і обсмажити до золотистого кольору. Можна періодично перевертати її за допомогою тарілки, щоб вона добре просмажилася.

Картопляна піца готова! Приємного вам апетиту!

попередня статтяЧому кімнатні рослини з магазину гинуть удома
наступна статтяЯкі повсякденні звички, допоможуть зміцнити імунітет
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я