Більше не модно: 8 шапок, які зіпсують будь-який образ

Підпишись на нас:

Минули ті часи, коли ми уникали шапок у холодний сезон і з нетерпінням чекали весни, щоб швидше їх зняти. Тепер це не лише необхідність, а й модний аксесуар. Щоправда, деяких застарілих моделей варто позбутися — і якнайшвидше. У матеріалі показуємо вісім найактуальніших моделей, які все ще носять жінки.

Більшість із нас у дитинстві не любили шапки, і як тільки ховалися з поля зору батьків, так і норовили зняти її та ходити без. У міру дорослішання все, звісно, ​​змінилося — тепер ми більше замислюємося про своє здоров’я. До того ж шапка стала невід’ємним аксесуаром для тих, кому важливо виглядати стильно та актуально навіть узимку. На жаль, будь-які речі з часом старіють. Щоб не зробити образ для холодів застарілим, пропонуємо ознайомитися зі списком найактуальніших моделей шапок, які більше не варто носити.

Шапки зі стразами

Певний час тому шапки зі стразами були на піку популярності, але, на жаль, тренди з нульових, що повернулися, поки не зробили цю модель знову актуальною. Цього сезону це ознака поганого смаку. До того ж, такі шапки мало до чого підходять.

Чим замінити: радимо вибирати шапку без декору. Але якщо хочеться блиску, то придивіться до шапок великої в’язки із «золотою» ниткою в шерсті. Такі варіанти виглядають стильно, акуратно та незвично.

Шапка без відвороту

Напевно, ви звертали увагу, як по-різному ви виглядаєте в різних шапках. І якщо майже у кожній категорії можна знайти ту, яка чудово вам підійде, то шапки без відвороту – не той випадок. Такі головні убори практично нікому не підходять, згодом витягуються, і у них негарно загортаються краї.

Чим замінити: придивіться до утеплених панам та беретів. У них також немає відвороту, а виглядають вони набагато краще.

Спортивні шапки

З рухом моди дедалі більше речей зі спортивного гардеробу перейшли до повсякденного. Але ми рекомендуємо залишити спортивні шапки для активного відпочинку на вулиці. Носити їх у повсякденному житті не стильно.

Чим замінити: магазини жіночого одягу пропонують безліч стильних варіантів шапок. Якщо ви швидко замерзаєте, рекомендуємо придивитися до шапок з подвійною підкладкою. Усередині може бути фліс або вовна, а верхній шар – в’язка з акрилу або вовни.

Шапки із тонкого трикотажу

Шапка із тонкого трикотажу, а особливо довга, — це тренд минулого десятиліття. Якщо не хочете бути схожою на гнома з мультфільму «Білосніжка та 7 гномів», рекомендуємо прибрати цей аксесуар із гардеробу.

Чим замінити: вибирайте шапки середньої або великої в’язки (той варіант, який вам найбільше підходить). Якщо віддаєте перевагу тонким матеріалам, то придивіться до хусток – цього року вони у тренді.

Шапки з великими написами

Шапки з великими написами теж давно потрапили до списку антитрендів. Навіть якщо на шапці зображено логотип або монограма бренду, цього сезону вона не виглядатиме актуально.

Чим замінити: якщо однотонна шапка видається вам нудною, пропонуємо розглянути принтовані панами або теплі бейсболки. Обидва варіанти на самому піку моди цього сезону.

Шапка з хутряним помпоном

Хутряні помпони на шапках все ще чекають свого часу. Цього сезону ми так само залишаємо їх у гардеробі до кращих часів.

Чим замінити: віддавайте перевагу помпонам із того ж матеріалу, з якого зробила шапка. До того ж цієї зими інфлюєнсери носитимуть шапки квадратної форми або панами з кучерявого хутра.

Шапка-чалма

Шапка-чалма (або шапка з вузлом) неактуальна цього сезону. Навіть якщо ви шанувальниця турецьких серіалів, краще залишити цю шапку молодшій сестрі-школярці.

Чим замінити: шапка-чалма підходить лише до одного стилю – бохо. Якщо ваш верхній одяг з яскраво вираженою етнікою, то рекомендуємо купити капелюх, шкіряну косинку або шапку

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Які помилки ми робимо при варінні кави

З ранку перш за все хочеться порадувати себе чашкою...

Секрет урожайних помідорів: всього два підживлення

Вирощування здорових та смачних помідорів є пріоритетом для багатьох...

Смачний салат з кисломолочного сиру з овочами: корисний рецепт

Для того щоб бути здоровою людиною, потрібно дотримуватися принципів...

Секретний спосіб посадки помідорів: урожай гарантований

Томати є культурою вимогливою. Їй потрібна освітлена сонцем територія,...

Як спекти ідеальний бісквіт: головні лайфхаки

Як приготувати ідеальний торт та основу для домашнього торта,...

Які квіти практично не вимагають догляду: 6 варіантів для клумби

Садівники-початківці, в яких мало досвіду, хочуть посадити на своїй...

Вся правда про банани: кому їх не можна їсти

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні...