Це вересневе підживлення допоможе малині плодоносити добре наступного року

0
Це вересневе підживлення допоможе малині плодоносити добре наступного року
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Малина має потужне коріння. Якщо грядки з цією культурою не підгодовувати вчасно, то рослина забере всі корисні елементи із ґрунту. Через дефіцит поживних речовин кущики почнуть все гірше плодоносити.

З цієї причини досвідчені дачники вважають за краще підгодовувати малину восени, щоб до наступного сезону вона набралася сил і радувала рясним урожаєм.

Чим підгодувати малину восени

Насамперед треба звернути увагу на калімагнезію. У цьому засобі є потрібні речовини, які допомагають краще засвоювати залізо рослині і не жовтіти. На квадратний метр малинника буде достатньо лише 3-4 столових ложок засобу.

Також необхідний фосфор, який зміцнить кореневу систему, зробить її потужнішою. Для цього бажано взяти 4 столові ложки суперфосфату.

Після внесення добрив треба рясно полити ґрунт. Якщо земля дуже кисла, то можна внести доломітове борошно. На кожен квадратний метр вистачить однієї склянки засобу.

попередня статтяЩо досвідчені господині додають під час смаження кабачків, щоб страва вийшла ще смачнішою
наступна статтяЯк приготувати квашену капусту без солі та цукру: рецепт, який мало хто знає
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я