13 “нетипових” способів використання звичайної зубної пасти

0
13 маловідомих способів використання звичайної зубної пасти
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Що може зробити звичайна зубна паста? Цей суперпомічник не тільки зберігає здоров’я ваших зубів, а й є незамінним продуктом, який можна використовувати для різних домашніх справ. Деякі з цих ідей можуть здатися неймовірними, але рівно до того моменту, поки ви не спробуєте.

Подробиці

Портал Brightside поділився корисними порадами щодо використання зубної пасти не за прямим призначенням.

1) Вицвілі предмети із серебра можуть знову сяяти, якщо нанести невелику кількість зубної пасти.

2) За допомогою пасти автомобільні фари отримають яскравість і чіткість, яких ви ніколи не бачили. Зубна паста містить абразивний матеріал, який творить чудеса під час полірування

13 маловідомих способів використання звичайної зубної пасти

3) Клавіші на піаніно можуть дуже швидко забруднюватись через постійний контакт з пальцями. Нанесіть невелику кількість зубної пасти на вологу тканину і ретельно протріть їх. Ви будете вражені, наскільки це чудово працює.

4) Взуття з білою підошвою можна легко почистити зубною пастою.

13 маловідомих способів використання звичайної зубної пасти

5) Якщо нанести дуже тонкий шар зубної пасти на внутрішню частину окулярів для плавання, а потім змити його, вони більше не будуть пітніти, коли ви плаваєте.

6) Ви також можете позбутися плям на дерев’яних поверхнях всього за кілька хвилин. Ніяких шкідливих відбілюючих хімічних речовин не потрібно.

13 маловідомих способів використання звичайної зубної пасти

7) Зубна паста також допомагає позбутися від різного роду плям на одязі. Починаючи від помади на сорочці і закінчуючи соусом для спагетті, який потрапив на скатертину. Все, що вам потрібно зробити, це покрити проблемну пляму невеликою кількістю зубної пасти і дати їй попрацювати деякий час перед пранням. Однак майте на увазі, що не найкраще використовувати відбілюючу зубну пасту з кольоровим одягом.

8) Ви також можете використовувати її для очищення праски.

9) Якщо на вашому смартфоні немає захисної плівки, екран і задня панель смартфона можуть дуже швидко подряпатися. Наносьте трохи зубної пасти на тканину, а потім ретельно втирайте її в подряпини на мобільному. Видаліть залишки зубної пасти та витріть екран насухо.

10) Зубна паста може очистити навіть нігті. Нанесіть невелику кількость пасти на них, залиште на кілька хвилин і змийте водою.

13 маловідомих способів використання звичайної зубної пасти

11) Деякі запахи, від часнику, цибулі чи риби, дуже важко видалити з рук. Але якщо помити руки невеликою кількістю зубної пасти, запах зникне за мить.

12) Якщо наповнити презерватив зубною пастою і міцно зав’язати його кінець, то вийде м’ячик для зняття стресу, який прослужить вам довгий час завдяки міцності латексу, з якого виготовлені презервативи. Вичавлюйте все, що вам подобається, і нехай стрес випарується!

13) Ви можете повернути кранам старий блиск, якщо покрити їх невеликою кількістю зубної пасти і потерти тканиною. Насправді цей спосіб чудово працює на будь-якій хромованій поверхні.

попередня статтяТом Круз виконує “самий небезпечний трюк” з 80-річним літаком
наступна статтяУ прем’єра Бориса Джонсона народилася 7-ма дитина
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я