Чим підживити півонії у вересні, щоб кущі наступного року були всипані квітами

0
Чим підживити півонії у вересні, щоб кущі наступного року були всипані квітами
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пишні кущі півонії прикрасять будь-який садок. Їх цвітіння чекають багато любителів-квітникарів. Але у випадку, якщо забути про осіннє підживлення, процес цвітіння не радуватиме око.

Подробиці

Бажано внести добрива ще у середині вересня. У цей період рослини потребують фосфорно-калійних засобів.

Підійде для підживлення сірчанокислий калій. Достатньо на один кущ взяти лише 40 грамів добрива. Також потрібно підготувати 50 г суперфосфату.

Застосовувати засоби слід у сухому вигляді. Після цього грунт навколо півонії необхідно полити, щоб речовини краще вбралися.

Азотні добрива протипоказані у цей період. Пов’язано це з тим, що від азоту у півонії прокинуться квіткові бруньки, які просто вимерзнуть у холодні місяці.

Що ж до інших правил осіннього догляду, то рослинам потрібна обрізка. Проводити таку процедуру можна після того, як стебла ляжуть на землю. Після цього клумби покривають мульчею. Перегній відмінно підійде для півонії.

попередня статтяЯк приготувати смачну запіканку з кисломолочного сиру на сніданок
наступна статтяЯк запастися калиною на зиму для чаю, морсів та десертів та секрети зберігання корисних ягід
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я