Яку приготувати закуску з перерослих огірків

0
Салат в банці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Великого розміру огірки не треба лишати на насіння. Вони можуть стати основою для відмінної закуски, яка обов’язково вам сподобається. Знадобиться лише декілька інгредієнтів, трохи вашого вільного часу та бажання.

Інгредієнти

Закуска до столу готується з наступних складників:

  • огірки — 1 кг перерослих та 1,5 кг звичайних;
  • часник — 4-5 зубчиків;
  • сіль — 2 ст.л.;
  • листя хріну;
  • парасолька кропу.

Процес приготування

Починається процес із підготовки найароматніших інгредієнтів. Потрібно подрібнити часник та листя хріну. Далі перерослі огірки натирають на крупній тертці. В огіркову масу додають 2 ст.л. солі та змішують із часником.

На наступному етапі формують банки для зберігання закуски. На дно спершу вкладають подрібнений хрін та додають трохи огіркової маси. Зверху закладають звичайні огірки. І так нашаровують доки банка не заповниться. В середину між овочами треба покласти парасольку кропу.

Закриту кришкою банку ставлять в холодильник. Майте трохи терпіння, адже скуштувати оригінальну закуску можна буде через 3-4 доби. Термін зберігання в холодильнику — від 2 до 3 місяців, але закінчується смакота набагато раніше.

попередня статтяТоповий перелік найшкідливіших продуктів харчування
наступна статтяДля чого додають вершкове масло у фарш для котлет
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я