Дженніфер Еністон прокоментувала чутки про її вагітність

0
Дженніфер Еністон прокоментувала чутки про її вагітність
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Дженніфер Еністон набридло поширення спекулятивних чуток, які часто поширюються щодо її вибору вдруге вийти заміж і створити сім’ю, а також що колишня дружина Бреда Пітта вагітна.

Подробиці

За її словами, рішення мати дітей або жити “бездітним життям” є найбільш особистим правом людини і це не повинно обходити нікого постороннього.

Раніше подібні публікації часто розчаровували акторку, а тепер Дженніфер Еністон вирішила ігнорувати все те, що люди говорять про її життєвий вибір.

«Я ігнорую це – усі чутки про вагітність та припущення на кшталт: «О, вона віддала перевагу кар’єрі». Вони нічого не знали і не знають про те, що відбувається зі мною особисто, чомусь ніхто не подумав… «А чи можу я мати дітей? Вони нічого не знають, і це дуже боляче», — сказала Дженніфер Еністон, яку цитує Huffington Post.

Зірка серіалу «Друзі» також звинуватила таблоїди та розважальні ЗМІ в тому, що вони сприяли поширенню неправдивих чуток про її вагітність, а соціальні мережі значно прискорюють поширення обманливих текстів без якихось фактів.

«Те, що в минулому робили таблоїди та ЗМІ з особистим життям людини, тепер це роблять і звичайні люди», – знову сказала Дженніфер Еністон .

попередня статтяСтало відомо, чому китайці п’ють гарячу воду
наступна статтяТом Круз виконує “самий небезпечний трюк” з 80-річним літаком
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я