...
ГоловнаКулінаріяПомідори та чорнобривці — консервація зі смаком літа

Помідори та чорнобривці — консервація зі смаком літа

Підпишіться на нас:

Чорнобривці не тільки гарно прикрашають клумби, але й чудово замінюють собою спеції у консервації з овочами. Пряний та цікавий смак вам гарантовані. Помідори та чорнобривці — кулінарний експеримент, який має успіх серед господинь. Як приготувати їх, щоб було смачно, читайте далі у статті.

Як приготувати мариновані помідори з квітами

Приготування помідорів за цим рецептом дуже швидке. Підготуйте банки для консервації, які треба обов’язково простерилізувати. Оберіть стиглі та цілі помідори, а також чорнобривці. Інші спеції чи трави вам не знадобляться.

В банки покладіть помідори та по 2-3 квітки чорнобривців. Для естетики можна використати і декілька листочків. Далі приготуйте маринад. Із розрахунку на 1 л води знадобиться 1 ст.л. цукру, 1 ст.л. солі та оцтова есенція.

Помідори в банках потрібно залити окропом та залишити стояти протягом 15 хвилин. Гарячу воду треба злити в каструлю, додати сіль та цукор. Маринад має закипіти. І знов у стані окропу його розливають по банках. Якщо вони літрові, то в кожну додають по 1 ст.л. оцту. Для менших по об’єму буде достатньо 0,5 ст.л.

Якщо всі етапи маринування завершені, закатайте банки, переверніть догори дном та накрийте теплим рушником або покривалом. Мариновані помідори із чорнобривцями готові. Взимку вашій родині буде дуже смачно!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...