Яку помилку роблять господині при додаванні солі в бульйон

0
6 порад господиням, як зварити ідеальний бульйон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сіль це спеція, яка відіграє найважливішу роль під час приготування їжі. Завдяки їй можна не переживати щодо якості їжі, адже сіль виступає як природний консервант. Також продукт є смаковою добавкою, завдяки якій страви стають набагато цікавішими.

Подробиці

І бульйон теж без солі не приготуєш. Але, можливо, молоді господині ще не знають, коли слід додавати важливий компонент. Кулінари зі стажем, певно, вміло розраховують що і коли додати при приготуванні страв.

Як правильно солити бульйон

Модлодих господарок при варінні цікавить виключно смак м’яса. Вони вважають, що потрібно додати сіль практично відразу, інакше продукт тваринного походження вийде прісним та несмачним.

Це помилка.

Якщо посолити бульйон на початковій стадії, то суп здебільшого вийде пересоленим.

У процесі варіння води стає менше, а концентрація солі не зменшується. Такий суп вийде не лише солоним, а й шкідливим для здоров’я.

Звісно, можна для виправлення смаку додати нову порцію води. Але такий бульон в результаті вже не буде наваристим та якісним.

Тому варто дочекатися напівготовності бульйону. Цей момент є ідеальним для того, щоб додати сіль.

попередня статтяНавіщо досвідчені господині під час смаження курки додають чай
наступна стаття4 причини, через які герань не цвіте на підвіконні
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я