...

Які хитрощі приготування смачного буряку

Підпишіться на нас:

Переважно буряк просто варять у воді. Далі його використовують у салатах, закусках, перших стравах. Але його можна приготувати ще простіше і смачніше. З цим рецептом ви більше не захочете звичайного вареного буряка, адже він виходить ароматний, соковитий та яскравий.

Що треба для приготування

Виберіть плоди буряка для запікання. Чим вони менші, тим швидше приготуються. Помийте під проточною водою коренеплоди та трохи просушіть паперовим рушником.

Відріз фольги змастіть рослинною олією та посоліть. Якщо ви хочете отримати більш цікавий смак, додайте улюблені спеції: суміш італійських трав, базилік чи орегано, сушений кріп та часник, імбир. Кожен буряк окремо треба загорнути в фольгу. Всередину налийте трохи води та щільно закрийте такий овочевий пакунок.

Готувати в добре розігрітій духовці при температурі 180 °C. Зазвичай 50-60 хвилин вистачає, щоб буряк повністю пропікся. Готовність можна перевірити дерев’яною шпажкою.

Такий буряк буде мати більш насичений смак у поєднанні зі спеціями. Він ідеально підійде для оригінальних салатів, а також як гарнір до м’ясних страв. Смачного!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я