Як продовжити красу педикюру вдома: 3 поради

0
Як продовжити красу педикюру вдома: 3 поради
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хочете, щоб педикюр та стопи якомога довше залишалися гладкими та ніжними, навіть не в сезон босоніжок? Ці три простих поради для домашнього догляду за ногами допоможуть вам у цьому!

Головне – регулярно виконувати їх, і тоді ви зможете робити педикюр рідше, а стопи будуть тішити вас гладкістю та ніжністю.

Скраб

Багато використовують скраб тільки для тіла, адже він також чудово підходить і для шкіри стоп. Він м’яко відлущує відмерлі частинки, оновлює шкіру, додатково пом’якшує та зволожує її. Тому не забувайте наносити скраб і на шкіру стоп під час душу, ви точно оціните ефект (підійде будь-який для тіла).

Зволоження

Регулярне якісне зволоження – запорука гладких і м’яких стоп! Тому не забувайте зволожувати стопи регулярно: після ранкового душу можна наносити легкий зволожуючий крем, а на ніч вибрати щільніші поживні текстури (наприклад, батер)

Полірувальна пилка

Підтримувати гладкість п’ят у домашніх умовах допоможе спеціальна полірувальна пилка або тертка для стоп. На відміну від терток з великими абразивами вона не травмуватиме шкіру (надалі вона може стати грубішою), а лише злегка видалить відмерлі частинки шкіри і надасть стопам доглянутого вигляду.

Просто пройдіться по сухих стопах пилкою протягом 2-3 хвилин, сполосніть водою і нанесіть зволожуючий крем.

попередня статтяНе лише з кабачків та баклажанів: яку ще ікру приготувати
наступна статтяНайсмачніший спосіб зберегти виноград: приготувати джем на зиму
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я