“З 65 до 52 кг”: Сальма Хайєк поділилася “ефективним рецептом схуднення”

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сальма славилася у Голлівуді ідеальними формами. При зрості, лише 157 см, вона важила 52 кг. Актриса не виглядала худорлявою, її форми були апетитними та приваблювали протилежну стать. Більшість жінок вважали Хайєк ідеалом жіночої краси і прагнули досягти таких же результатів, завзято займаючись спортом.

Але заради ролі у фільмі «Будинок Гуччі» Сальмі довелося набрати понад 10 зайвих кілограмів. Тепер, коли зйомки завершилися, Хайєк приводить своє тіло у форму і ділиться своїми секретами із шанувальниками.

В інтерв’ю журналу InStyle акторка розповіла про ефективну техніку, яка допомагає їй скинути вагу без шкоди для здоров’я. Сальма впевнена, що насамперед потрібно відчувати легкість у своєму тілі, тоді процес схуднення піде швидше.

“Так, зараз я втратила небагато, але я йду до своєї мети. Для мене не важлива швидкість, потрібен результат і у пріоритеті завжди здоров’я”,

— пояснює 54-річна актриса.

Хайєк практикує дихальні практики та медитації, для того щоб впоратися із зайвою вагою, при цьому вона не женеться за швидким результатом, а ставить у пріоритет здоров’я. Звичайно, це не виключає фізичної активності, виснажливим тренуванням у спортивному залі Сальма віддає перевагу танцям.

На своїй сторінці в “Інстаграмі” вона ділиться з підписниками уривком танцювального заняття, яке вона міксує з дихальними вправами.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

попередня стаття8 способів, як довше зберегти ялинку “свіжою”
наступна статтяВ Тасманії зявилася “чорна скринька Землі”
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я