...
ГоловнаКулінарія«Секрети» винахідливих господинь: що покласти на сковороду, щоб їжа при смаженні не...

«Секрети» винахідливих господинь: що покласти на сковороду, щоб їжа при смаженні не прилипала

Підпишіться на нас:

Смаження їжі часто супроводжується її прилипанням до поверхні сковороди. Це псує зовнішній вигляд готових страв.Найпростіше придбати новий посуд для вирішення проблеми, але це не завжди фінансово обґрунтований метод. Пропонуємо ознайомитись із секретами винахідливих господинь, які допоможуть «вмовити» вашу сковороду смажити без пригод.

Папір для випікання

Його можна використовувати не лише для випікання солодощів чи пирогів. Спробуйте вкрити дно сковороди пергаментом та посмажити, наприклад, рибу чи котлети. Результат вас здивує. Ще й сам посуд лишається чистим після приготування їжі.

Яблучний оцет

Якщо ви шукали максимально простий спосіб смаження з використанням старої пательні, цей метод вам сподобається. Вам знадобиться натуральний яблучний оцет.

Налийте трохи у сковороду оцту, рівномірно розподіліть по поверхні. Увімкніть вогонь та почекайте до повного випаровування рідини. Після цього можна починати смажити ваші улюблені страви.

Сіль з маслом

Цей метод підходить господиням, які користуються чавунними сковородами. Спочатку треба тонким шаром розподілити по всьому дну сіль та смажити її до коричневого кольору. Після чого забираємо її та наливаємо олію, яку треба обережно втерти в поверхню.

Лишається дочекатись повного охолодження сковороди. Потім треба видалити залишки олії серветкою. Спробуйте це метод, якщо ви користуєтесь чавунним посудом.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...