“Особливий” спосіб приготування курячих зразів

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Курячі зрази з грибами – прекрасний альтернатива звичайним котлетам. Ця страва дуже проста, але за рахунок цікавої начинки підійде навіть на святковий стіл.

Зазвичай зрази готуються з фаршу, але цього разу редакція Prostoway пропонує вам пиготувати не менш смачні і оригінальні зрази з курячих стегон.

Інгредієнти:

  • Цибуля – 100 г
  • Рослинна олія (краще масло гхі)  – 60 мл
  • Печериці (або лісові гриби) – 250 г
  • Курячі стегенця (окорочка) – 4 шт
  • Курячий фарш – 100 грам
  • Сіль
  • Мелений чорний перець
  • Паприка і спеції для курки

Спосіб приготування:

  1. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в маслі до прозорості. Обмийте гриби, дрібно поріжте і додайте до цибулі. Посоліть і готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин, помішуючи, поки випарується зайва рідина, а гриби не будуть готові. Змішати гриби з курячим фаршем, приправити сіллю і перцем.
  2. Курячі стегенця промити, зробити надрізи з внутрішньої сторони стегенця, видалити кісточки та сухожилля. Філе, що вийшло, злегка відбити, щоб отримати кусочки такого розміру, в які можна загорнути начинку. Викладаємо начинку на філе
  3. Згортаємо філе рулетиком, посипаємо паприкою чи сумішшю спецій для курки. Обсмажуємо на олії з усіх боків до рум’яної скоринки.
  4. Перекладаємо зрази в жароміцний посуд, додаємо склянку бульйону і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
  5. При подачі зрази можна розрізати на порційні шматки а можна подати цілими.

Смачного!

попередня статтяВ ОАЕ вперше переходять на 4,5-денний робочий тиждень
наступна статтяСитний салат з корейською морквою та шинкою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я