Які 3 хитрощі допоможуть приготувати курку в кілька разів смачніше

0
Які 3 хитрощі допоможуть приготувати курку в кілька разів смачніше
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Куряче м’ясо входить до раціону багатьох людей практично щодня, тому має сенс навчитися готувати його ідеально.

М’ясо птиці здається надто простим, тому не всі господині приділяють належну увагу технічним моментам та хитрощам, але дарма.

Які 3 секрети допоможуть приготувати курку набагато смачніше?

Допікайте курку

Навіть якщо ви вибрали як спосіб приготування смаження на пательні, не варто доводити птаха до повної готовності на сковороді. Відмінним рішенням стане духовка.

Якщо хоча б 10 хвилин запікати курку після смаження, то м’ясо набуде хрумкої засмеженої скоринки, проте текстура буде ніжною та соковитою.

Проколи

Багато хто любить маринувати птицю, оскільки це надає нейтральному курячому м’ясу особливий аромат та відтінки смаку. Однак маринад не в змозі просочити весь шматок зсередини . Для того щоб курка вийшла неймовірно вишуканою, перед маринуванням за допомогою голки або ножа рекомендується зробити кілька проколів.

Фольга

Не нехтуйте цим чудовим кухонним інструментом, оскільки звичайна фольга здатна творити справжні дива. Страви, приготовані з використанням харчової фольги, відрізняються особливою соковитістю та невимовним ароматом.

попередня статтяВідтінки помад, які йдуть усім жінкам, незалежно від віку
наступна статтяЯк відіпрати білі шкарпетки за допомогою солі: простий, але забутий спосіб
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я