Ілон Маск змінив зачіску і став “мемом”

0
Ілон Маск
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Главу компанії SpaceX і Tesla Ілона Маска помітили в аеропорту з новою зачіскою: мільярдер поголив виски, залишивши зверху пишну “копицю” волосся. Знімки нового образу Маска опублікувала Daily Mail.

Подробиці

Користувачі одразу оцінили новий образ бізнесмена та порівняли його з персонажем з фільму Люка Бессона «П’ятий елемент» — лиходія Зорга, який полював на каміння-елементи.

Ілон Маск змінив зачіску і став мемом

“Наочна ілюстрація того, що навіть у найбагатших чоловіків може бути криза середнього віку”, – прокоментував один із користувачів Reddit.

На думку барберів-професіоналів, Маску, навпаки, слід пом’якшити свою квадратну форму обличчя волоссям з боків. Приклад вдалої чоловічої стрижки на квадратному овалі обличчя демонструє Бред Пітт у фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

Нова стрижка Маска підійшла б власнику круглого овалу обличчя: тоді за допомогою зачіски можна було сформувати візуальні кути. Для загального об’єму та подовження обличчя з боків потрібно пройтися машинкою з насадкою в 1-3 міліметри, а на маківці залишити більше волосся.

Раніше Ілон Маск став найбагатшою людиною за всю історію рейтингів Forbes. Зараз статки підприємця оцінюються в 266,8 мільярдів доларів. Маск відірвався від екс-лідера рейтингу Джефа Безоса на 71 мільярд доларів.

попередня статтяКометолог розповіла, як швидко схуднути перед святом
наступна статтяБіологи розкрили несподівану користь алергії у захисті від коронавірусу
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я