Сильвестр Сталлоне розлучається з дружиною через 25 років шлюбу: дружину замінив собака

0
Сильвестр Сталлоне розлучається з дружиною через 25 років шлюбу: дружину замінив собака
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

25-річний шлюб актора Сільвестра Сталлоне та колишньої фотомоделі і бізнесвумен Дженніфер Флавін тріщить по швах: пара збирається розлучатися.

Подробиці

Ініціатором шлюборозлучного процесу стала сама Дженніфер, передає видання TMZ, що має у своєму розпорядженні відповідні документи. Заявка до суду була подана ще минулої п’ятниці, 19 серпня.

У ній Флавін звинувачує Сталлоне у навмисній розтраті заощаджень подружжя, яке вони накопичили разом. На її думку, подібні дії негативно позначилися на бюджеті сім’ї.

Процес навряд чи буде спокійним – дружина актора претендує на моральну компенсацію, а також домагається судового припису, в якому Сільвестру заборонили б віддавати розпорядження щодо їхнього спільно нажитого майна.

На цьому апетит Флавін не стримався – поки що мадам Сталлоне розраховує, що розкішний будинок пари в Палм-Біч у Флориді дістанеться їй в одноосібне користування.

Сам Сталлоне ситуацію поки що ніяк не коментує. Про серйозність намірів актора можна судити лише з татуювання – на плечі, де ще недавно красувалося привабливе обличчя Флавін, тепер можна побачити не менш миловидного собаку.

попередня статтяЯк швидко прибрати гіркоту з баклажанів
наступна статтяЯк з цвітної капусти приготувати незвичайний і легкий салат
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я