Смачні капустяні котлети, які сподобаються навіть дітям

0
Смачні капустяні котлети, які сподобаються навіть дітям
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зараз кінець літнього сезону, а це означає що капуста стала дуже доступною і може бути відмінним інгредієнтом для смачної корисної страви.

Достатньо мало людей, які не люблять капусту, але цей рецепт не залишить байдужим нікого. Апетитна золотиста скоринка, соковитість та простота приготування – ось ідеальне поєднання для смачної та корисної страви.

Складові:

  • Капуста – 700 грн.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Манна крупа – 4-5 ст.
  • Сіль-1 ч.л.
  • Вершкове масло – 30 гр

Спосіб приготування:

  1. Для початку необхідно дрібно нашаткувати капусту і опустити її в окріп. Необхідно це для того, щоб капуста втратила свою гіркуватість і стала м’якшою. Капусту проварити протягом 5 хвилин після закипання води. Потім її необхідно перекласти в друшляк і дати стекти воді.
  2. Далі дрібно  нарізати цибулю та обсмажити на вершковому маслі до легкого зарум’янення.
  3. Отже, формуємо овочевий фарш. До віджатої капусти додаємо обсмажену цибулю, яйця, зелень, сіль, улюблені спеції та головний секрет – додаємо манку. Отриману кашку необхідно добре перемішати і залишити хвилин на 15, щоб манка розбухла.
  4. Коли всі інгредієнти добре потоваришували, можна формувати котлетки. Обсмажувати котлети найкраще на невеликій кількості рослинної олії до утворення золотистої скоринки.
  5. Подавати  гарячими з сметаною та зелнню.

Такі котлети виходять дуже легкими та повітряними. Вони можуть стати справжньою кулінарною знахідкою для господинь, адже так можна смачно і ситно нагодувати всю сім’ю.

Смачного!

попередня статтяЯк доглядати за огірками у серпні
наступна статтяЯк схуднути на 5 кілограмів без дієт
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я