...
ГоловнаКулінаріяЯк використовуючи олію двічі не відчути смак попередньої страви

Як використовуючи олію двічі не відчути смак попередньої страви

Підпишіться на нас:

Повторне використання однієї і тієї ж порції олії для обсмажування їжі на сковороді – небажана процедура. Хозяйки намагаються так не робити. І все ж таки іноді подібна необхідність виникає. Наприклад, коли потрібно заощадити час або продукт.

Подробиці

Будь-який кулінар знає: якщо термічно обробити страву на тій олії, на якій нещодавно вже обсмажували їжу, то «перемішування» смаків не уникнути.

Однак є невеликий трюк, що дозволяє запобігти неприємному явищу.

Що потрібно розігріти на сковороді

Рослинна олія, яку планується використовувати вдруге, потрібно правильно підготувати.

На рослинній олії, яку ви будете використовувати вдруге, потрібно розігріти маленький шматочок імбиру. Товщина прянощі не повинна перевищувати половини сантиметра.

Корінь рослини миттєво вбере смаки та аромати, що залишилися від попередньої страви, яка була піддана термічній обробці.

Далі імбир потрібно прибрати зі сковороди. Після цього можна сміливо братися до розігрівання чи приготування іншої страви: зайвого смаку не буде.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...