...
ГоловнаКулінаріяВ чому перевага сушених лимонів над свіжими

В чому перевага сушених лимонів над свіжими

Підпишіться на нас:

Багато господинь дивуються: навіщо сушити багато лимонів, якщо вони цілий рік доступні в магазинах і на ринку. Але є чотири причини, через які це рішення цілком розумне, хоча на перший погляд здається марною витівкою.

Подробиці

Економія

Деякі господині вишукують вигідні ціни і закуповують відразу багато лимонів, не чекаючи, поки вартість стрибне через якийсь форс-мажор, наприклад, як це було в розпал пандемії COVID-19, коли разом із лимоном різко подорожчав імбир.

Зручність

Лимон завжди під рукою. Сушений шматочок можна додати до звичайної води або кинути в чай. При цьому не потрібно спеціально купувати лимон, адже поряд завжди багато сушених шматочків, які довго зберігаються.

Вітамінні суміші

Деякі господині люблять готувати вітамінні суміші із фруктів або приправ. Основним інгредієнтом є лимон, який високо цінується через наявність вітаміну C.

Рішення для інтер’єру

Зберігають шматочки лимона у скляних баночках, які гармонійно вписуються в інтер’єр кухні. Але плюс у тому, що це не просто «бутафорія», а корисний фрукт, який завжди готовий до використання.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...