...
ГоловнаКулінаріяП`ять простих і смачних страв, які можна приготувати з цибулі

П`ять простих і смачних страв, які можна приготувати з цибулі

Підпишіться на нас:

Ці страви можна приготувати навіть із найдешевшої і звичайної цибулі. Для деяких господарок ці варіанти використання цибулі в кулінарії стануть справжнім відкриттям.

Подробиці

Цибулева ікра

Дуже смачна альтернатива кабачкової ікри. Готують її одиниці, але тільки тому, що страва ще тільки набирає популярності. У ікру з цибулі додатково можна додати моркву та яблуко. Готують страву на сковороді, а потім подрібнюють у блендері.

Цибулеві коржики

Обсмажують цибулю, а потім додають у тісто. Такі коржики можна їсти хоч із супом, хоч подати до чаю. Легко замінять хліб.

Цибулевий «дерун»

Величезний “дерун” на всю сковороду. Готується швидко та виходить дуже смачно. Крім того, можна приготувати оладки з цибулі. Страву ідеально подавати зі сметаною.

Цибулеві котлети

Бюджетна заміна курячим та рибним котлетам, а для когось цікава різноманітність. Такі котлети називають “обманкою”, але виходить дуже смачно.

Запечена цибуля

Цибулини розрізають на шматочки і запікають у рукаві з додаванням спецій та соєвого соусу. Багато господинь, поки не спробували так приготувати цибулю, не вірили, що така страва може бути смачною.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...