Настя Каменських показала “витончений профіль” у стрінгах

0
Настя Каменських
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Настя Каменських в даний момент завойовує нову публіку, активно влаштовуючи гастролі в Європі. Співачка навіть вивчила іспанську мову, щоб виконувати нові пісні. Ще нещодавно Настя ділилася кадрами із відпочинку. Вона без сорому позувала в бікіні. А тепер співачка поділился відео з масажного кабінету. Вона залізла на кушетку і зняла себе в одній спідній білизні.

Подробиці

Артистка витончено нахилилася, подразнивши фанатів наливними сідницями. Вона була без макіяжу, а волосся зібрала в недбалий пучок. Каменських прикрила рукою область живота.

Шанувальники захопилися формами співачки. Багато хто був вражений тим, як вона виглядає. Знайшлися й ті, хто засудив її за сміливі кадри.

Настя Каменських показала "витончений профіль" у стрінгах

«Яка краса», «Оце горіх», «Ну що за сором! Таке ж не викладають!», «Такі розкішні форми», «Настя, ну ти богиня», «Сором пробирає», «Просто краса зашкалює», «Вам треба прикритися», «Добре, що в трусах», «І таке бачити можна не всім! Ви ж дружина», «Настя пустує», — прокоментували кадри підписники.

попередня статтяЯк вибрати дитяче автокрісло: важливі нюанси
наступна статтяМама Кейт Міддлтон розповіла, як “по-особливому” прикрасити будинок до Нового року
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я