Кріштіану Роналду вп’яте стане батьком двійнят

0
Кріштіану Роналду вп'яте стане батьком двійнят
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Наречена нападаючого англійського «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду Джорджіна Родрігес чекає на дитину.

За інформацією джерела, Родрігес знаходиться на 16-му тижні вагітності. На своїй сторінці в інстаграм Джорджина виклала світлину з УЗД.

фото з УЗД. Пара чекає на двійню
Фото з УЗД. Пара чекає на двійню

36-річний португалець стане батьком вп’яте. Футболіст виховує спільну з Джорджіною доньку Алану Мартіну, а також трьох дітей від сурогатних матерів: Кріштіану-молодшого, Єву та Матео.

У вересні мати нападника Долореш Авейру порадила синові не одружуватися з моделлю. Авейру заявила, що Родрігес цікавлять лише гроші футболіста. На її думку, Роналду дедалі більше віддаляється від сім’ї, слухаючи лише наречену.

У 2018 році стало відомо про заручини Роналду та Родрігес. У листопаді 2019 року португальські ЗМІ повідомили, що Роналду та Родрігес зіграли таємне весілля у Марокко. Пізніше оточення португальця спростувало цю інформацію.

 

попередня статтяЗавдяки дослідженням стало відомо, чи корисно пити чай із молоком
наступна статтяЯк вибрати дитяче автокрісло: важливі нюанси
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я