Як приготувати картоплю: “нарешті щось нове”

0
Як приготувати картоплю: нарешті щось нове
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Страви з картоплі для багатьох — звичний раціон. І бувають дні, коли вже не хочеться ні смажену, ні варену. І навіть запечену в духовці — душа не бажає. І тут під руку потрапляє цей рецепт. Смак неймовірний, напівсмажена, напівварена, ароматна, з вершковим присмаком. Така картопелька вразить усіх, кому набридла “просто картопля”, хоча все просто і швидко.

Подробиці

Для приготування візьміть порцію картоплі, почистіть її, помийте. Бажано брати дрібну та середню картоплю, щоб більшість не дрібнити. Проте якщо вам пощастило мати лише великі картоплини, то просто розріжте на 4 частини. Насправді тут розмір не має значення.

Зваріть картоплю у підсоленій воді до готовності, але не переваріть. Злийте воду, щоб нічого не залишилося, крім картоплі.

На сковорідці розігрійте соняшникову олію (без запаху), на діаметр 25 см — 2 ст.л. Додайте зварену картоплю, обсмажте одну сторону, переверніть. Присипте улюбленими спеціями, в оригіналі — прованські трави. Через 3-5 хвилин додайте 2 ст.л. вершків (в ідеалі — домашніх) та 2 зубчики роздрібненого часнику.

Перемішайте, потримайте на середньому вогні 2-3 хвилини — вимикайте і гукайте до столу. Смачного!

попередня статтяЯк приготувати смачний і «економний» пиріг з яйцями та цибулею
наступна статтяГосподині не додають до помідорів ні сіль, ні спеції, ні кислоту: зате взимку овочі, як свіжі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я