Чому не можна 16 серпня робити “генеральне” прибирання

0
Чому не можна 16 серпня робити
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сьогодні 16 серпня не варто робити генеральне прибирання. Особливо підмітати у середині будинку та з-під шаф, за диваном. А причина проста: кажуть, хто у цей день вимите все і буде пусто — в того у кишені буде не густо. Якщо в хаті чисто, то і в гаманцю так буде.

Подробиці

Якщо ви не клінінгова компанія, то утримайтеся від прибирання сьогодні. Особливо це стосується замітання, генерального вологого прибирання.

Сьогодні не можна відмовляти тим, хто просить допомоги: сусідам, колегам, а особливо — людям, що просять на вулиці. Не оминайте 16 серпня чуже горе і вас минуть негоди.

Яка буде погода 16 серпня, така й буде 16 жовтня, тому не дивуйтеся рясним дощам і холодним вітрам.

З нагоди того, що прибирати не треба, і на це є причина, про яку написали вище. Не забудьте, що сьогодні цікаві свята — День чоловічої краси і День жартів. Зробіть комплімент щодо вроди чоловіку і пожартуйте з ним — піднімете настрій. А потім можна й повітряного змія запустити, адже сьогодні ще й Всесвітній день повітряних зміїв 😊

попередня статтяУникайте цих помилок і півонії будуть гарно квітнути
наступна статтяМаттіола – нове відкриття у боротьбі за врожай картоплі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я