Позбавляємося слимаків, равликів і блішок, з допомогою натурального засобу

0
Позбавляємося слимаків, равликів і блішок, з допомогою натурального засобу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Досвідчені садівники знають, скільки неприємностей завдають шкідники капусти. Витрачаєш багато часу і сил на те, щоб виростити хороший урожай. А потім дивишся, а весь качан у пошкодженнях та дірках. І вся праця зводиться нанівець.

Як захистити врожай капусти від шкідників?

Зазвичай найбільше клопоту завдають слимаки. Вони виїдають капусту зсередини. Причому заповзають вони туди непомітно. І виявляєш їх тільки після того, як від качана практично нічого не залишилося. Але існують два перевірені надійні засоби боротьби зі слимаками.

Варто відзначити, що ці методи ефективні не тільки проти слимаків, але також допомагають боротися з гусеницями і хрестоцвітними блішками. Перший спосіб натуральний. Головне, це суворо дотримуватися пропорцій. І тоді ви досягнете бажаного результату.

Що потрібно?

Необхідно взяти 5 столових ложок попелу, 50 мілілітрів нашатирного спирту, половину склянки 9% оцту, столову ложку мила (як альтернатива милу підійде засіб для миття посуду). Усі ці інгредієнти потрібно змішати у п’яти літрах води. Рекомендується як перший компонент додавати золу. Після чого довільно додавати інші інгредієнти. Все це потрібно добре перемішати. Готовою сумішшю обприскуємо не тільки качани капусти, але також і грядку, на якій вона росте.

Метод дієвий і ефективний, до того ж повністю натуральний. Але обприскувати капусту потрібно раз на тиждень. Зате ця суміш ще й слугує натуральним добривом.

Але якщо шкідників забагато, або просто ніколи займатися приготуванням суміші, використовуйте засіб “Уліцид”.

попередня статтяЯк зібрати насіння томатів для посадки на наступний рік і не залишитись потім без урожаю
наступна стаття3 поширені помилки у зборі яєчної шкаралупи для городу
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я