Як кавун перетворити в морозиво

0
Як кавун перетворити в морозиво: більше не купуйте в магазині
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У літній спекотний день людина відчуває чи не єдине бажання – це охолодитися. Перший помічник у цьому – морозиво. Але морозиво на основі вершків чи молока – солодке. А ось фруктове або ягідне – в самий раз!

Подробиці

Спробуйте приготувати морозиво з великої ягоди, яку навіть важко з’їсти за один раз – з кавуна. Тим більше, завжди можна виділити 2-3 скибочки для його приготування.

Єдине, що має бути у вас, – це формочка для морозива.

Отож, кавун треба почистити від шкірки, порізати на шматочки, подрібнити блендером і залити в форми.

Вставити палички(які входять до набору формочок для морозива) і покласти в морозильну камеру. Через 3-4 години смакота готова!

Натуральні, не зі смаком, а зі справжнісінького кавуна, в міру солодкі, освіжаючі ласощі. Обов’язково потіште себе цим легким у приготуванні десертом.

До речі, замість кавуна можна взяти диню, виноград, персики, абрикоси й навіть яблука – тобто всі фрукти, ягоди, які ви любите!

попередня статтяЯк позбавитися фітофтори на помідорах, картоплі та інших рослинах
наступна статтяПиріг, для якого не треба місити тісто: “хіт” серпня 2022 року
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я