Як відмити сковорідку з антипригарним покриттям: “спосіб працює”

0
Як відмити сковорідку з антипригарним покриттям:
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хоча в магазині можна купити готовий засіб для очищення сковорідок. Але якщо вам не хочеться проводити експерименти з дорогими помічницями кухні, то радимо дізнатися, як очистити сковороду з антипригарним покриттям простим і щадним способом.

Подробиці

Необхідно взяти господарське мило з позначкою 72%. Це показник кількості жирних кислот у продукті. Натерти мило на великій тертці.

Не хвилюйтеся, що терткою користуєтеся для приготування їжі і присмак мила буде в найближчій страві: тертка добре відмиється проточною водою й не залишить аромату.

Покладіть мильну стружку в сковороду з антипригарним покриттям, додайте 150 мл води, доведіть до кипіння. Постійно помішуючи, дочекайтеся, доки мило повністю розчиниться, а маса трохи загусне. Вимкніть вогонь і дайте охолонути рідині.

Візьміть м’яку щітку та протріть сковороду піною з обох сторін, залиште на 15-20 хвилин. Потім промийте посуд під краном. Результат вас потішить. Жирний наліт видаляється навіть біля основи ручки.

попередня статтяЩо оригінального можна приготувати в вафельниці
наступна статтяЯке сьогодні свято: 12 серпня 2022 року
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я