Як смачно замаринувати гриби для гриля: “секретна” порада

0
Як смачно замаринувати гриби для гриля:
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Плануєте приготувати гриби на грилю, але не знаєте, який обрати маринад? Не поспішайте шукати хитромудрі рецепти. Гриби, зокрема печериці, можна приготувати дуже просто з базовими продуктами, але отримати неймовірно смачну страву.

Подробиці

Почнемо із “секретної” поради. Мало хто знає, але печериці, це ті гриби, які можна їсти у сирому вигляді. Так, повністю без термічної обробки. Купили, помили, порізали на скибочки, виклали на чорний хліб, додали крапельку майонезу і шматочок помідора — і смакуєте.

Саме тому приготування на грилю має бути мінімальним по часу, не треба засмажувати до золотої скоринки і всмажувати грибочки удвічі.

Замаринуйте печериці на 15-20 хвилин у соєвому соусі, сметані, сушених травах (можна навіть лише кріп) — і готуйте 5-10 хвилин. Такий спосіб збереже соковитість, аромат і природний смак грибів.

Додатково солити не варто, соєвий соус має достатньо солі у складі, а для яскравих ноток приготовлені печериці можна лише збризнути соком свіжого лимона.

Якщо цитруса під рукою нема, то зробіть його імітацію: розведіть у 50 мл води 2-3 гранули (зовсім трішки!) лимонної кислоти. Вийде на смак, як лимонний сік.

попередня статтяЯк «омолодити» огірки та продовжити плодоношення
наступна статтяДля чого потрібна решітка в духовці: 8 із 10 людей не знають це
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я