Як у серпні підживити моркву, щоб вона була солодка

0
Як у серпні підживити моркву, щоб вона була солодка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви досі думаєте, що солодкість вашої моркви залежить лише від сорту, то запам’ятайте: насіння ні в чому не винне. На рівень цукру в коренеплоді впливає якість ґрунту.

Подробиці

Ґрунт повинен бути нейтральним, а якщо він кислий, то у серпні рекомендуємо виправити цю ситуацію. На допомогу прийде звичайне вапно. На метр квадратний потрібно близько 0,5 кг. Розсипайте між рядками, але без прямого попадання на корисні рослини.

Якщо ви впевнені, що кислотність ґрунту в нормі, то можна застосувати борну кислоту. Цей спосіб також позитивно впливає на солодкість плодів моркви. Потрібно розвести 1 ч.л. борної кислоти в 6-літровій баклажці. Поливайте рідиною тричі протягом 15-20 днів.

Врожай моркви буде більш солодким та смачним. А ще не забувайте: якщо є можливість, то зберігайте моркву у тертому мороженому вигляді, бо влітку смак і соковитість максимально виражена на відміну від якості взимку.

попередня статтяОбов’язково приготуйте рулет із лаваша з баклажанами
наступна статтяП`ять кулінарних помилок при приготуванні макарон
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я