10 хвилин і випічка до чаю готова: “виручає” листове тісто

0
10 хвилин і випічка до чаю готова:
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо у вас є пачка листового тіста і 2 столові ложки меду, то через 10 хвилин може з’явитися смачна випічка до чаю. Готувати елементарно й швидко, доки чай завариться — солоденьке буде готовим. І собі, і гостям можна подати відразу з дека.

Подробиці

Для приготування візьміть:
400 г листового тіста (1 пачка фасована, магазинна)
2-3 ст.л. рідкого меду
1 ст.л. цукру

Як готувати швидку випічку:
1. Листове тісто розріжте на смужечки. Розмір може бути будь-яким, проте для рівномірного випікання бажано робити однакову товщину.

2. Викладіть на деко, яке попередньо застеліть пергаментом. Залиште 2-3 см між кожним виробом, бо тісто ще буде гарно рости і вгору, і в сторони.

3. Силіконовим пензликом або й чайною ложечкою змастіть кожен виріб медом. Якщо у вас густий мед, то радимо відправити його на 5-10 с у мікрохвильовку або на парову баню. Чим рідкіший медок, тим легше розмащувати рівномірно його по тістові.

4. Присипте трішки цукром. Можна цього й не робити, але саме цукор і мед дадуть золоту карамелізовану скоринку кожному виробу. Проте не варто пересолодити, якщо не полюбляєте надто солодкі ласощі.

5. Відправте у духовку на 7-10 хвилин при температурі 180-200 градусів випікатися. Готово!

попередня статтяБорщ у банці: як приготувати борщову заправку
наступна статтяЯк і що зберігати в морозильній камері: перевірте, чи все ви знали
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я