Як зробити патчі в домашніх умовах: “секретне” какао

0
Як зробити патчі в домашніх умовах:
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо нещодавно ми й не знали, що таке патчі, то зараз багато хто активно використовує їх у домашній косметології. Все просто: під очі потрібно наклеїти два мішечки, просочені корисними сумішами, а через 30 хвилин насолоджуватися доглянутою шкірою.

Мабуть, ідея зробити домашні патчі своїми руками приходила на думку багатьом. Звісно, ​​нічого складного у цьому немає. Потрібно лише знати, чим просочити ватні диски. Пропонуємо вам рецепт патчів із какао — доступним та поширеним продуктом.

Подробиці

Візьміть:
2 ч. л. какао
50 мл води
ватні диски

Приготування та застосування
Залийте теплою водою какао-порошок, щоб вийшла дуже рідка маса. Воду можна замінити на молоко чи вершки.

Розріжте ватяні диски навпіл і розділіть їх на частини. З двох ватних дисків має вийти 4 патчі. Змастіть шкіру під очима крем-гелем чи сироваткою. Зверху прикладіть патчі, змочені у суміші з какао.

Залиште патчі на 20 хвилин, потім зніміть і вмийтеся теплою водою. Не давайте патчам засохнути. Якщо бачите, що вони підсихають, змочіть їх повторно. Можна, наприклад, одразу тримати під рукою напоготові ще дві половинки ватного диска.

Недаремно какао належить до суперфудів — дуже корисної для організму людини їжі. Цей продукт дає ефект омолодження та свіжості не тільки на шкіру, а й на м’язи обличчя. Насолоджуйтеся результатом після першої процедури.

попередня статтяСім секретів ідеального холодцю від досвідчених кулінарів
наступна статтяПростий рецепт варення з аґрусу та апельсинів без варіння
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я