Як приготувати корисну та натуральну пастилу із слив в домашніх умовах

0
Як приготувати корисну та натуральну пастилу із слив в домашніх умовах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Таке корисне та натуральне частування особливо смакує діткам, але і дорослих також не залишить байдужим. Адже виходить смачний та натуральний десерт!

До рецепту пастили входить лише 2 інгредієнти:

  • 1 кілограм слив;
  • 100 грамів цукру.

Насамперед слід видалити кісточки з вимитих плодів. Перекладіть заготовки в сотейник чи широку каструлю, закрийте кришкою і поставте на плиту, включивши вогонь на середню потужність.

Варити сливи потрібно близько 15 хвилин – доти, доки вони не стануть м’якими і не пустять сік. Якщо сливи не соковиті і тверді, додайте 100 грам води.

Після цього необхідно перетворити сливову масу на пюре за допомогою блендера, всипати цукор і знову проварити сливову масу близько 10-15 хвилин, постійно помішуючи. За цей час застеліть деко пергаментом і обережно вилийте на нього пюре.

Відправляйте заготовку в духовку, розігріту до 100 градусів на 4-6 годин, дивіться по свої духовці. Коли пастила добре підсохне, ще гарячою її слід акуратно нарізати на смужки разом з папером. Відокремити від паперу, згорнувши рулетиком і можна насолоджуватися літнім десертом!

попередня статтяЯк вибрати ідеальну шкіряну куртку: поради стиліста
наступна статтяЯк використовувати сіль для прибирання: поради від господинь
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я