Як зробити вершкове масло м’яким за кілька хвилин

0
масло
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

М’яке вершкове масло, що розтануло до кімнатної температури, – необхідний інгредієнт для приготування крему. До того ж, так його набагато зручніше намазувати на батон, ніж намагатися відрізати шматочок масла для бутерброду від замерзлого бруска.

Але дуже часто через свою забудькуватість багато господинь залишають масло в холоді і змушені проводити довгі години, чекаючи, поки воно нарешті розтане.

Подробиці

На щастя, саме для цього випадку придумано чудовий спосіб, який швидко надасть крижаному продукту необхідну консистенцію.

Щоб розм’якшити брусок вершкового масла, підготуйте звичайну скляну склянку та каструлю.

Наповніть ємність водою, помістіть всередину склянку і поставте конструкцію, що вийшла, на плиту. Дочекайтеся, поки вода закипить, а за цей час наріжте масло шматочками такого розміру, які поміщаються у склянку.

За допомогою прихватки вийміть гарячу склянку з води та накрийте нею вершкове масло. Зачекайте 2-3 хвилини, поки склянка охолоне, після чого її можна зняти.

Вершкове масло, яке провело кілька хвилин під таким куполом, стане м’яке та готове до використання.

попередня статтяСмачна картопля у томатному соусі: просто та ситно
наступна статтяЯк позбутися слимаків: «раз і назавжди»
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я