Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

0
Що робити, щоб деруни не вбирали багато жиру
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї проблеми.

Що можна зробити, щоб картопляні оладки не вбирали жир

Один із найпростіших способів зменшити засвоєння жиру дерунами – додати в тісто трохи алкоголю.

Насправді на кілограм тертої картоплі достатньо налити половину чайної ложки спирту або чистої горілки. Цей метод підходить для смажених картопляних оладок та пончиків.

Вам не потрібно турбуватися про те, що алкоголь буде помітний у оладках або що оладки не можна давати дітям. При дії тепла спирт або горілка швидко випаровуються, залишаючи лише бажаний ефект.

Інші способи зменшити поглинання жиру

Щоб зменшити вбирання жиру в картопляних оладках, олія має бути нагріта до досить високої температури. Якщо вона занадто низька, оладки не будуть хрусткими і вберуть багато жиру.

Після смаження оладки добре викласти на шар паперових рушників і злити з них зайвий жир. Вони будуть смачнішими і менш калорійними.

Якщо ви хочете зменшити кількість жиру в оладках, додайте в тісто столову ложку олії, а потім смажте їх на сковороді з тефлоновим покриттям.

Однак слід мати на увазі, що оладки не будуть такими хрусткими, як завжди.

попередня статтяЯк з допомогою «народних засобів» позбутися попелиці на огірках
наступна статтяЯк приготувати десерт без випічки: смачно і швидко
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я