...
ГоловнаКулінарія3 правила приготування смачних пельменів, про які багато хто збуває

3 правила приготування смачних пельменів, про які багато хто збуває

Підпишіться на нас:

Не завжди виходить приготувати дуже смачними звичайні пельмені: ця страва не така проста, як здається на перший погляд. Основні помилки полягають у тому, що тісто злипається і смак виявляється занадто прісним. Тому деякі правила варто знати та дотримуватися.

Вибирайте ідеальну ємність

Неможливо приготувати якісні пельмені, якщо каструля маленька або вузька. Найбільш висока ймовірність приготування якісної страви у тих господарок, які використовують широкий посуд.

Підготовка рідини

Деякі просто готують пельмені на воді, що не найкраще відбивається на кінцевому результаті. Тісто залишиться прісним, що явно йде не на користь страві.

Найкраще в каструлю відправляти цибулю, селеру, петрушку, моркву та будь-які інші коріння та овочі. Це надає бульйону неповторного смаку і аромату.

Не забувайте додавати сіль до того, як ви відправили пельмені в воду. Води в каструлі має бути багато, інакше напівфабрикат почне злипатися.

Сушіння

Про цю хитрість знають далеко не всі господині. Після того як пельмені готові, їх потрібно відкинути на друшляк. Тільки після того, як залишки бульйону будуть видалені, можна приступати до сервірування страви.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...