3 поради, як замінити кондитерський мішок

0
Чим замінити кондитерський мішок: 3 перевірені поради
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Типова ситуація: почали готувати десерт. Тісто чи крем у повній готовності — і тут виявляється, що треба кондитерський мішок. А де його взяти, коли на годиннику пізній час, магазин закритий, а сусідка — спить? Якщо нема професійного інвентарю, то потрібно його зробити з того, що є. Ділимося трьома перевіреними варіантами, які допоможуть зробити кондитерський мішок вдома.

Подробиці

Варіант 1. Як зробити кондитерський мішок із пергаменту
Візьміть пергамент для випічки, виріжте трикутник, надайте йому форму конуса. Зверніть увагу, щоб пергаментові шари не мали простору, були щільними. Це забезпечить відсутність протікання тіста чи крему під час кондитерських справ.

Варіант 2. Як зробити кондитерський мішок із пакета
Візьміть звичайний поліетиленовий пакет та гумку для грошей. У пакет перелийте тісто чи крем, зав’яжіть щільно гумкою і зробіть потрібний надріз в одному з кутів. Рекомендуємо спочатку зробити невеликий скісний зріз, щоб побачити товщину лінії, яка буде йти з мішка.

Варіант 2. Як зробити кондитерський мішок із тканини
Візьміть тканину — цупку, міцну і бажано білу (щоб колір не линяв). Пошийте конусоподібний мішок, який стане багаторазовим помічником на кухні. Такий мішок із тканини після прання (без порошку) можна використовувати щоразу, коли буде кондитерська потреба.

Порада: щоб ваш кондитерський мішок видавав візерунки, у шийку, де був надріз, вставте кришечку від пляшки, попередньо вирізавши бажану форму (зірочка, сніжинка, корона тощо).

попередня статтяЩоб деруни були ідеальними: 5 «секретів» улюбленої страви
наступна статтяЯк приготувати баклажани зі смаком шашлику на зиму
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я