Простий та бюджетний рецепт приготування свинячої грудинки

0
Простий та бюджетний рецепт приготування свинячої грудинки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Це відмінний рецепт для тих випадків, коли ви хочете, щоб приготувати щось смачне, але і хочете заощадити. Ви можете взяти більш дешеве м’ясо, наприклад, грудинку в нашому випадку, або рульку. І в тому, і в іншому випадку виходить дуже смачно!

Беремо 1 кілограм гудинки. Спочатку натерти м’ясо з усіх боків сіллю та меленим перцем. Потім розігріваємо суху сковороду на середньо-сильному вогні та обсмажуємо м’ясо з обох боків до золотистої скоринки. Олію на сковороду можна не додавати, адже розтопленого сало від грудинки цілком вистачає. Крім цього при обжарюванні, можете додати часник за смакомнарізавши його “пластинками” або роздавати ножем ножем.

Поки м’ясо готується, приготуйте соус:

Зєднуємо соєвий соус, сушену паприку ( краще коли вона буде копченою), цукор (ви можете додати більше або менше, залежно від того, як вам більше подобається).

Потім влийте одну пляшку пива (0,5 л). Спробуйте рецепт як з темним, так і зі світлим пивом, смаки виходять різні та обидва неповторні. Добре перемішайте, до однорідності.

Приблизно через 10 хвилин знову переверніть м’ясо і додайте до сковороди змішаний соус. Тушкуйте під кришкою близько 30 хвилин, доки соус не загусне.

З цим рецептом вам вдасться смачно нагодувати і порадувати свою сім’ю, не витрачаючи гроші на дорогі продукти чи походи в ресторани.

попередня статтяЩо ховається за позначкою «без цукру» і чи безпечні підсолоджувачі
наступна статтяЯк з допомогою «народних засобів» позбутися попелиці на огірках
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я